image

Услуги

Погледнете ја листата на услуги кои ги нудиме...

Операции

Погледнете ја листата на операции кои ги изведуваме...

Технологија

Дознајте повеќе за современата опрема со која располагаме...

Оптика

Погледнете ги видовите на очила и рамки што ги нудиме...

ЗА НАС

shape

Хирургијата на катаракта е наш приоритет. Работиме намалување на диоптрија со вградување леќа, торична или монофокална леќа.

image

Др. Наум Трпеноски ви посакува добредојде

Поседуваме кадар кој има огромно искуство при операциите на катаракта и на кој примарно му е да ги следи сите светски текови во областа на катаракта

Пионир

На операција на катаракта

Прва

Операција на катаракта со фако метода во Македонија

10.000

Извршени операции на катаракта

12 години

искуство

Посетете не или закажете преглед

Сакате да закажете преглед, консултација или да се информирате за некоја услуга или интервенција? Контактирајте не веднаш!

Виртуелна тура низ ПРОМЕДИКА медикал центар

shape

Запознајте се со нашата ординација којашто се наоѓа на првиот кат на ПРОМЕДИКА

Последни Новости

shape

Дознајте повеќе за новостите и бидете во тек со нашите достигнувања

Најсовремена опрема

10 Сеп 2018

Целосно сме опремени од компанијата Zeiss од Германија чија опрема е апсолутен број еден во очната хирургија. ото.

Овој врвен бренд употребува најсовремена технологија и брзи и прецизни мерења на повеќе области на ок