Драги пациенти,

Услугата online консултација Ви нуди да од удобноста на Вашиот дом добиете стручен совет од наш доктор за Вашата состојба со очите и да добиете насоки за понатамошна медицинска нега.

Преку оваа онлајн средба ние Ви овозможуваме:

Терминот сами го избирате, а истиот трае максимум до 15 минути.

Ако ги користите нашите услуги тоа значи дека ги прифаќате сите услови што ги нудиме и сте согласни на нив.

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГАТА ОНЛАЈН КОНСУЛТАЦИЈА

Изјавувам дека сум информиран/а за условите, правилата и упатството за користење на услугата „Онлајн консултација со доктор“ и се согласувам со Изјавата за обработка на лични податоци

ЗАКАЖИ ОНЛАЈН КОНСУЛТАЦИЈА

Избраната опција во моментов е недостапна!

Во најскоро време ќе можете да закажувате онлајн консултации.

Ви благодариме на разбирањето

За да закажете онлајн консултација, задолжително е да ги прифатите условите за користење на услугата „Онлајн консултација со доктор“.