ПРОМЕДИКА ОТАЛМОЛОГИЈА Д-Р НАУМ ТРПЕНОСКИ ги почитува своите клиенти и затоа е креирана следната Политика за приватност при користењето на нашата веб страница.

Вашите податоци и информации се чуваат кај нас во база на податоци,процесот е целосно безбеден преку Закон за заштита на личните податоци (ЗЗЛП).

Складирањето на податоци се однесува за сите прашања кои ги добиваме преку нашата страна и / или директно на е-маил адреса- вклучувајќи име, презиме, адреса, телефонски број, адреса за е-пошта.

Пред да закажете преглед, ќе имате можност да ја дадете својата согласност за користењето на Ваши податоци.

Ние ги користиме собраните податоци исклучиво во истражувачки цели.

Доколку се појават прашања и / или потешкотии, ве молиме контактирајте не’.

Со почит.