Драги пациенти,

Ако ги користите нашите услуги тоа значи дека ги прифаќате сите услови што ги нудиме во нашата ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ и сте согласни на нив.

Изјавувам дека ја прочитав и се согласувам со ПОЛИТИКАТА НА ПРИВАТНОСТ за користење на услугата

ЗАКАЖИ ОНЛАЈН ПРЕГЛЕД

Избраната опција во моментов е недостапна!

Во најскоро време ќе можете да закажувате онлајн консултации.

Ви благодариме на разбирањето

За да ја закажете услугата потребно е да ги прифатите условите во нашата ПОЛИТИКАТА НА ПРИВАТНОСТ.