image

За нас

Промедика Офталмологија

shape

Хирургијата на катаракта е наш приоритет. Работиме намалување на диоптрија со вградување леќа, торична или монофокална леќа. Секако ги истакнуваме и мултифокалните леќи кои се иднина и кои овозможуваат да се гледа и блиску и далеку истовремено.

image

Во чекор со најсовремените трендови

Работиме исклучиво со најдобри брендови како што е Bausch and Lomb, светски лидер во офтотламологијата и целосно сме опремени од компанијата Zeiss од Германија чија опрема е апсолутен број еден во очната хирургија.

Поседуваме кадар кој има огромно искуство при операциите на катаракта и на кој примарно му е да ги следи сите светски текови во областа на катарактата.

Нашиот Тим

shape

Ви го претставуваме нашиот професионален и посветен тим